24/7 telebista BreakingNewsShow :
SOINURIK EZ? Egin klik bideo pantailaren beheko ezkerreko soinu ikur gorrian
Afrikako Turismo Patronatua Airlines Aireportuko Elkarteak Berriak Abiazio Nazioarteko Azken Albisteak Azken Bidaia Albisteak Negozio Bidaiak Gobernuko berriak LGBTQ Topaketa Industriaren Albisteak Topaketak Berriak Pertsonak Prentsa Iragarkiak berreraikitzen Segurtasuna Singapurren Azken Albisteak Turismo Garraioa Bidaiaren helmuga eguneratzea Bidaia sekretuak Travel Wire News Joerak USA Azken Albisteak Hainbat Albiste

Nola eragin dezakezu Abiazioaren etorkizunean?

vijay
vijay

Munduko Turismo Sarea rebuilding.travel izenarekin ezagutzen den herri ekimenetatik sortu zen.
Vijay Poonoosamy Abiazioko beteranoa, Etihad Airwayseko presidenteordea izandakoa, gaur egun WTNko Abiazio Intereseko Taldea da. WTNko kideek eta herritarrek urtarrilaren 20an eta 22an parte hartzeko lehen ideia saio bat antolatu dute.

Print Friendly, PDF eta posta elektronikoa

Sortu berria Munduko Turismo Sarearen (WTN.) hegazkin intereseko taldea) sortzen ari da eta gonbidatuta zaude.

WTTCren arabera 174 milioi milioi bidaia eta turismo lanpostu baino gehiago galdu dira mundu mailan eta mundu osoko BPGak 4.7 bilioi dolar baino gehiago galdu ditu 2020an bidaia eta turismoengatik.

Gobernuek orain arte aire konpainiei 173 milioi dolarreko laguntza eman diete baina IATA konpainiek 651 milioi dolar baino gehiagoko zorrak dituzte eta 118.5an 2020 mila milioi dolar galdu dituzte.

Etengabeko giza eta ekonomia galera mingarriak, Covid-19ren eta haren tentsio eta olatuen ezustekoa, kutsatuta egoteko edo dagoen norbaitekin harremanetan egoteko arriskuak, hegaldiaren bi muturretako probak eta berrogeialdiak, blokeatze arriskuak hegaldiaren bi muturretan eta klima-aldaketaren kontzientzia hobeak, zalantzarik gabe, eragina izango du jendeak nahieran eta mugaz irekita daudenean nahitaezko aireko bidaietan aritzeko gaitasunean.

Lanarekin lotutako bidaietan ere eragina izango dute, negozioek sufritzen jarraitzen dutelako, aurrekontuak nonahi murrizten ari direlako eta jende gehiagok errentagarriak diren tresna birtualen erosotasuna eta aukera berriak bereganatzen dituelako.

Inork ez daki hau guztia nola jokatuko den, baina denok esnatu behar gara normaltasun BERRIAk mentalitate BERRIAk irtenbide BERRIAK aurkitzeko eskatzen duela. Berrikuntzatik eta digitalizaziotik harago, gero eta premia handiagoa dago baloreek bultzatutako bidaia eta turismo eredu segurua, segurua eta sozialki, ingurumenarekin eta ekonomikoki jasangarriagoa sortzeko.

Munduko Turismo Sareko Abiazio Taldeak espazio seguru eta inklusiboa eskaintzen die Bidaia eta Turismo Interesdunei, Abiazioak pairatzen dituen erronka ikaragarriei buruz eztabaida onak izan ditzaten eta Bidaiaren konfiantza, segurtasuna, segurtasuna, aurreikuspena eta komunitatearen balio positiboan konfiantza berreraikitzen laguntzeko. & Turismoa.

Munduko Turismo Sareko kideak eta interesa duten behatzaileak gonbidatuta daude burmuinaren bi aurkezpen eta galderak egiteko, abiazioaren etorkizunaz eztabaidatzeko.

LEHEN SAIOA

19 urtarrilaren 2020
- Hawaii: 11.00

Asteazkena urtarrila 20 2020
- Kalifornia (PST): 1.00
- New York (EST): goizeko 4.00
- Argentina | Brasil: goizeko 6.00
- Erresuma Batua | Portugal | Ghana: 9.00:XNUMX
- Alemania | Italia | Tunisia | 10.00etan
- Grezia | Jordan | Israel | Saudi Arabia | Kenya | Hegoafrika | 11.00etan
- EAE eguerdiko 12.00etan
- Seychelles | Maurizio 1.00:XNUMX
- India: 2.30:XNUMX
- Thailandia | Jakarta: 4.00
- Hong Kong | Singapur | Bali 5.00etan
- Japonia | Korea 6.00etan
- Guam: 7.00
- Sydney: 8.00:XNUMX
- Zeelanda Berria: 10.00:XNUMX

Egin klik hemen erregistratzeko 


BIGARREN SAIOA

22ko urtarrilaren 2020a, ostirala
- Hawaii (HST): 3.00:5.00 - California (PST): XNUMX:XNUMX
- Denver (MST): 6.00
- Chicago (CST): 7.00:XNUMX
- New York (EST) | Jamaika: 8.00
- Argentina | Brasil: 10.00: XNUMXetan

Larunbata, 23 Urtarrila 2020
- Erresuma Batua | Portugal | Ghana: 1.00:XNUMX
- Alemania | Italia | Tunisia | 2.00etan
- Grezia | Jordan | Israel | Hegoafrika | 3.00etan
- Saudi Arabia: goizeko 4.00
- EAE | Seychelles | Maurizio goizeko 5.00
- India: 6.30: XNUMXean
- Thailandia | Jakarta: 8.00
- Hong Kong | Singapur | Bali goizeko 9.00etan
- Japonia | Korea goizeko 10.00etan
- Guam: 11.00etan
- Sydney: 12.00: XNUMXetan
- Zeelanda Berria: 2.00:XNUMX

Egin klik erregistratzeko 

Vijay Poonoosamy, Singapur QI Taldeko Nazioarteko eta Arazo Publikoen Zuzendaria da, Munduko Turismo Sareko Zuzendaritza Batzordeko Kidea, Veling Group hegazkin aktiboen kudeaketako Batzordeko Zuzendaritza Ez den Kidea, Luzerneko Munduko Turismo Foroko Aholku Batzordeko Kidea. Itsaso Gorria Garatzeko Konpainia eta Munduko Ekonomia Foroko Estrategia Arduradunen Erkidegoko eta genero Paritate Zuzendaritza Batzordearena. Vijay Air Mauritius-eko zuzendari nagusia, Mauritius-eko aireportuetako presidente exekutiboa eta Etihad Airways-eko Nazioarteko Gaietarako presidenteordea izan zen. ICAOren Mundu mailako Aire Garraioaren 4. Konferentzia, Afrikako Abiazio Zibileko Batzordearen Aire Garraio Batzordea eta IATAko Industria Gaietarako Batzordea eta Aholku Batzorde Juridikoa zuzendu zituen.

Munduko Turismo Sarea (WTN) sare globala da, 125 herrialdetako bidaia eta turismo industriako kideak dituena.

Informazio gehiago eta bazkidetzako informazioa: www.wtn.travel

World Tourism Network (WTM) rebuilding.travel-ek abiarazia
Print Friendly, PDF eta posta elektronikoa

Egileari buruz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetzek etengabe lan egin du bidaien eta turismoaren industrian Alemanian nerabe zenetik (1977).
Berak sortu zuen eTurboNews 1999an mundu osoko bidaia turismoaren industriarako lineako lehen buletin gisa.